Septiasemien syvyyksien kartoitus jatkuu!

14.7.2022

Septit.netin ensimmäinen kesä on alkanut vahvasti. Veneilijät ovat ottaneet palvelun omakseen päivittämällä asemien statustietoja. Palvelussa käy runsaat 50 kävijää vuorokaudessa ja päivityksiä asemien tilatiedoista tulee noin viisi joka vuorokausi.

Palvelun julkistamisen yhteydessä erityisesti purjeveneilijät toivoivat, että palveluun lisättäisiin tyhjennysaseman syvyystieto. Ikävä kyllä tätä tietoa ei ole keskitetysti saatavilla, mutta yhdessä voimme kerätä sen helposti.

Toukokuussa Septit.net käynnisti kampanjan septiasemien syvyystietojen keräämiseksi. Raportointi on aivan mahdottoman helppoa: tyhjennyksen yhteydessä vilkaistaan kaikuluotainta ja syötetään syvyys metreissä oman sähköpostiosoitteen alapuolelle.

Heinäkuussa lähetin alkukesän ahkerimmille syvyystietojen päivittäjille upeat Septit.net -paidat kiitokseksi avusta. Koska paitoja riittää, arvon elokuun lopussa tusinan paitoja septiaseman syvyystietoja lähettäneiden kesken.

Kaikkein kiitollisimpia raporteista ovat kuitenkin purjeveneilijät, jotka voivat suunnata turvallisin mielin lähimmälle imutyhjennysasemalle.

Hyvää veneilykesää! Älä unohda seurata meitä Mastodonissa, Instagramissa tai Facebookissa!

Matti
septikommodori

Tässä tyytyväinen septikommodori lähettämässä ensimmäistä paitaerää: