Tule mukaan kartoittamaan septiasemien syvyydet!

4.5.2022

Septit.net avasi loppuvuodesta 2021 karttapalvelun, jonka avulla veneilijät voivat löytää helposti lähimmän septitankin imutyhjennysaseman. Lisäksi palvelun avulla on helppo kertoa muille veneilijöille, oliko tyhjennysasema toiminnassa vai epäkunnossa.

Palvelun julkistamisen yhteydessä erityisesti purjeveneilijät toivoivat, että palveluun lisättäisiin tyhjennysaseman syvyystieto. Ikävä kyllä tätä tietoa ei ole keskitetysti saatavilla, mutta yhdessä voimme kerätä sen helposti.

Septit.netiin on tullut huhtikuussa mahdollisuus raportoida imutyhjennysaseman veden syvyys. Raportointi on aivan mahdottoman helppoa: tyhjennyksen yhteydessä vilkaistaan kaikuluotainta ja syötetään syvyys metreissä oman sähköpostiosoitteen alapuolelle.

Septit.net haluaa kiittää tusinaa ahkerinta raportoijaa tyylikkäällä Septit.net -t-paidalla. Näitä ei näy joka jäteimurin käyttäjän päällä!

Kaikkein kiitollisimpia raporteista ovat kuitenkin purjeveneilijät, jotka voivat suunnata turvallisin mielin lähimmälle imutyhjennysasemalle.

Hyvää veneilykesää! Älä unohda seurata meitä Mastodonissa, Instagramissa tai Facebookissa!